Airco Fitnessruimte | Sportschool

Airco voor in de Fitnessruimte/Sportschool

Een airco voor in de fitnessruimte/sportschool kan het sporten in de zomer een stuk aangenamer maken. Zowel afkoelen als verwarmen met een airco in de fitnessruimte. Niet alleen in de fitnessruimte/sportschool, maar ook in de sap bar is koeling dan vaak hard nodig. Maar hoe weet je welke airco je het beste kunt kopen?. Als je de airco niet op één vaste plaats wilt hebben, kun je een mobiele in huis halen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen airco’s en deze vergelijken. Zo kun je kiezen voor een airco met of zonder lang, net wat jij belangrijk vindt aan een airco in je fitnessruimte/sportschool.

De perfecte temperatuur schommelt rond de 21°C. Niet alleen mensen, maar ook in de fitnessruimte/sportschool opgestelde apparatuur kan onder minder goede klimaatomstandigheden te lijden hebben een gewenste vochtigheids ligt tussen de 40% en 60% hoger of lager dan de gewenste vochtigheid kan nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van de aanwezige apparatuur.

Waar plaatst u de airco in de fitnessruimte/sportschool

Er zijn verschillende mogelijkheden

  • In het plafond (als dat kan)
  • Hoog tegen de muur
  • Onder het plafond
  • Laag tegen de muur

 

Welke airco voor in de fitnessruimte/sportschool

Een vaste airco is er in twee uitvoeringen: de single-split unit en de multi-split unit. De eerste is een airco voor één ruimte. Ook hierbij plaats je een onderdeel binnen en een onderdeel buiten. Bij de multi-split unit plaats je ook maar één element buiten, maar kun je meerdere airco’s binnen hangen. Daardoor kun je makkelijk en overzichtelijk de temperatuur in je fitnessruimte/sportschool bepalen.

Het is af te raden af ​​om een ​​unit boven de apparatuur te plaatsen omdat:

  • Een constante koude luchtstroom op uw personeel te voorkomen.
  • Tocht verschijnselen
  • Moeilijk bereikbaar ivm storingen

airconditioning-fitnessruimte-sportschool

Heeft u vragen of wilt u dat we langs komen mail ons dan (zelfde dag reactie)