Airco voor in een Appartement

Airco voor in een Appartement

Een airco voor in een appartement kan het verblijf in de zomer een stuk aangenamer maken. Niet alleen in een appartement, maar ook in de gang airco dan vaak hard nodig. Maar hoe weet je welke airco je het beste kunt kopen?. Als je de airco niet op één vaste plaats wilt hebben, kun je een mobiele in huis halen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen airco’s en deze vergelijken. Zo kun je kiezen voor een airco met of zonder lang, net wat jij belangrijk vindt aan een airco in je appartement.

De perfecte temperatuur schommelt rond de 21°C. Niet alleen mensen, maar ook in een appartement opgestelde apparatuur kan onder minder goede temperatuur te lijden hebben een gewenste vochtigheid ligt tussen de 40% en 60% hoger of lager dan de gewenste vochtigheid kan nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van de aanwezige apparatuur.

Waar plaatst u de airco in een appartement

Er zijn verschillende mogelijkheden

  • In het plafond (als dat kan)
  • Hoog tegen de muur
  • Onder het plafond
  • Laag tegen de muur

 

airco-voor-in-appartement

Welke airco voor in een appartement

Een vaste airco is er in twee uitvoeringen: de single-split unit en de multi-split unit. De eerste is een airco voor één ruimte. Ook hierbij plaats je een onderdeel binnen en een onderdeel buiten. Bij de multi-split unit plaats je ook maar één element buiten, maar kun je meerdere airco’s binnen hangen. Daardoor kun je makkelijk en overzichtelijk de temperatuur in je winkel bepalen.

Het is af te raden af ​​om een ​​unit boven de bank te plaatsen omdat:

  • Een constante koude luchtstroom te voorkomen.
  • Tocht verschijnselen
  • Moeilijk bereikbaar ivm storingen

 

Heeft u vragen of wilt u dat we langs komen mail ons dan (zelfde dag reactie)